Internationella seminarier i Lidköping maj 2017

2017-01-19

Managing Across Culture
Dr. Fons Trompenaars, KPMG, Nederländerna
Tid: 31 maj 08.30-15.30
Plats: Lidbeckska Huset, Lidköping
Syftet med seminariet är att hjälpa exportansvariga i svenska företag att utveckla och förstå affärspotentialen i den kulturella mångfalden som finns i internationella affärer. Dr. Fons Trompenaars är en av världens 50 mest betydande och inflytelserika inom sitt område enligt Harvard Business Review.

International Market Strategy
Dr. Waldemar A. Pfoertsch, Pforzheim University, Tyskland
Tid: 1-2 juni 09.00 – 16.00
Plats: Lidbeckska Huset, Lidköping
Seminariet kommer att ge dig ett antal verktyg som är användbara för exportföretag som vill ta fram en internationell marknadsplan. Dr Waldemar A. Pfoertsch är professor i International Business vid Pforzheim University, Tyskland. Från 2007-2010 var Dr Waldemar A. Pfoertsch docent i marknadsföring vid Kina Europe International Business School Shanghai (CEIBS)

Change Management
Prof. Albert A. Angehrn, INSEAD, Frankrike
Tid: 3 juni 08.30 – 15.30
Plats: Lidbeckska Huset, Lidköping
Seminariet kommer att via en simulerad övning visa komplexiteten i att leda och genomföra förändringar i en företagskultur, lansera nya produkter eller införa nya system. Prof. Albert Angehrn är en världsledande auktoritet inom förändringsledning och innovation med kunder som IKEA, Ferrari samt ett antal små och nystartade innovativa företag. Albert Anghern är professor i informationsteknologi vid INSEAD Business School, Paris

För ytterliga information kontakta andrea.johansson@itmworldwide.se, mob 0725-541826
Begränsat antal platser. Seminarierna genomförs på engelska.

Exportstiftelsen utbildar och rekryterar personal inom export i Sverige och utomlands. Seminarierna genomförs inom ramen för Exportstiftelsens program med exportchefer från små och medelstora företag från Sverige och Slovenien.
 

Med reservation för eventuella programändringar

« Back